digitale kabeltelevisie

« Ziggo wil "ontheffing van programmaraden" Caiw blijft marktaandeel winnen in Rekam-gebied »Digitale televisie UPC voor Achterhoek en Betuwe

15 april 2009

upc logoUPC gaat de Achterhoek en Betuwe in stappen voorzien van digitale televisie. In de aankomende maanden introduceert UPC ‘UPC Digitale TV Riant’. Dit nieuwe digitale televisieproduct van UPC komt medio mei als eerste beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Brummen, Lochem en Berkelland.

UPC Digitale TV Riant is een pakket met standaard 80 digitale zenders. Daarmee zit het tussen het Starter pakket met 50 zenders en het royaal pakket met 90 zenders zoals het in andere gebieden wordt aangeboden. Met Riant is het niet mogelijk diensten als Video On Demand te gebruiken. Wel kan het pakket worden uitgebreid met onder meer Film1, Sport1, een HD-pakket en Eredivisie Live.

UPC Digitale TV Riant is kost €7,50 per maand naast het reguliere tarief voor het Standaard Pakket Radio en TV.

Frequentiewijziging

Om UPC Digitale TV Riant mogelijk te maken, wijzigen de frequenties van de analoge radio- en televisiezenders in het Standaardpakket Radio en TV. Na de frequentiewijzigingen dienen de zenders opnieuw ingesteld te worden. UPC informeert haar klanten op korte termijn over deze wijzigingen per brief.