digitale kabeltelevisie

« Caiw blijft marktaandeel winnen in Rekam-gebied Eén-derde UPC klanten kijkt digitaal »Zenderwijzigingen Ziggo

28 april 2009

ziggo logoZiggo voegt woensdag 29 april drie zenders toe aan het digitale tv-pakket. 13th Street wordt toegevoegd aan het digitale basispakket op kanaal 16. In het pakket muziek komt de zender Slam TV. SciFi Channel wordt toegevoegd aan het Film & Entertainment pakket, en zal te zien zijn op kanaal 122. SciFi komt op 122 omdat deze zender bij bijna alle kabelaars op 122 wil komen. (Net zoals Het Gesprek op 25 wil zitten, en Consumenten TV op 321) Omdat op dit moment Fashion TV nog op 122 zit wordt deze verplaatst naar 124.

Vorige week al heeft Ziggo de zender Fan TV uit het aanbod verwijderd.

Update

Het frequentie-overzicht van het voormalig @Home-gebied is bijgewerkt.