digitale kabeltelevisie

« Release 0.0.3 van DVB Inspector Rekam kabel heeft 65,5% marktaandeel »Vermindering en verhuizing regionale omroepen bij Ziggo

07 oktober 2011

ziggo logoZiggo gaat per 1 november het aanbod van regionale en lokale omroepen aanpassen. Niet langer worden alle publieke regionale omroepen doorgegeven, maar alleen de regionale omroepen uit de provincie en de aangrenzende provincies. Ook krijgen de omroepen een ander kanaalnummer. De regionale publieke omroep uit de eigen provincie komt op 30, een eventuele regionale commerciƫle omroep (zoals bijv. TV Limburg of Brabant10) komt op 31, gevolgd door de overige regionale omroepen. Vanaf 40 komen de lokale omroepen, maar dan staat de omroep uit de eigen gemeente niet altijd op 40.

Op deze pagina is per plaats een overzicht op te vragen welke zenders vanaf 1 november op welke plaats worden doorgegeven.