digitale kabeltelevisie

« Losse Linkjes Interactieve tv nog ver weg voor Alkmaar »TV Home: Genre Info in EPG

28 april 2004

Genre informatie in EPG BalkSinds vandaag is bij de meeste programma's in de blauwe balk te zien tot welke categorie het programma hoort. Een week geleden is bij een groot aantal zenders de taal al vermeld. Terwijl er eerst 'audio 1' stond, staat er nu bijv. 'deutsch'.


Zoeken op categorieZoeken op categorie was al langer mogelijk, maar ook hier zijn namen aangepast. Alleen lijkt het (nog) niet helemaal te werken, terwijl op SBS6 voetbal is, en ook op ZDF, met allebei de correcte omschrijving 'sport' in de blauwe balk, levert zoeken in de categorie sport niets op...

Ook komen sommige omschrijvingen (zoals 'politiek') die wel in de blauwe balk voorkomen, niet terug in het zoekscherm.