digitale kabeltelevisie

« TV Home nieuwsbrief Themakanalen: nieuw speeltje omroepen »ARTE niet meer via UPC Digital

17 oktober 2004

arte.gifVia RTVInfo.nl

"De Frans-Duitse Cultuurzender ARTE, welke ook in delen van Nederland is te ontvangen wordt sinds kort kennelijk niet meer doorgegeven via UPC Digital. UPC heeft hierover geen mededelingen gedaan. Eerder verdween ARTE bij UPC ook al van de analoge kabel in onder andere Amsterdam en Rotterdam als gevolg van een conflict over de auteursrechten. De exacte reden van het verdwijnen van ARTE van het digitale netwerk zal hier waarschijnlijk mee samenhangen."

"ARTE is wel via de analoge kabel te ontvangen via Casema in Utrecht en Den Haag en bijv. ook in Zeeland. Tevens geeft Casema ARTE ook digitaal door."

Ook bij TV Home is Arte nog gewoon beschikbaar in het digitale pakket.