digitale kabeltelevisie

« Brinkhorst tegen tariefverhoging UPC UPC ontkent (of niet?) »Reactie UPC op uitspraken Brinkhorst

25 augustus 2005

logo upcIn een persbericht heeft UPC gereageerd op de uitspraken van Minister Brinkhorst;

"In de berichtgeving stelt Minister Brinkhorst ten onrechte dat UPC besluiten zou hebben genomen met betrekking tot enkele zaken, zoals tariefsverhogingen per 1 januari 2006 en het tijdstip van levering van decoders bij alle klanten. UPC wil echter benadrukken dat hierover geen besluiten zijn genomen en tevens geen officiƫle mededelingen zijn gedaan."

"Feitelijk onjuist is ook dat er een digitale decoder voor elke televisie nodig is. Aangezien analoge televisie blijft bestaan, kunnen klanten altijd op elk televisietoestel analoge televisie blijven kijken."

Merk op dat UPC de plannen niet ontkent, alleen opmerkt dat er nog niets officiƫel is. En analoge televisie zal blijven bestaan, maar met hoeveel (en welke) kanalen?