digitale kabeltelevisie

« Uitbreiding en prijsverhoging @Home Eenderde zegt nee tegen gratis digitale kabeltelevisie »UPC begint met HDTV

11 april 2007

HDTVUPC is afgelopen week begonnen met het leveren van HDTV. Nadat de introductie van HDTV oorspronkelijk voor het WK voetbal in juni aangekondigd was bleken er teveel problemen te zijn met de Philips decoder, en werd de introductie uitgesteld.

Op dit moment zijn National Geographic HD en Discovery HD beschikbaar in het HDTV pakket. Wie HDTV wil ontvangen bij UPC betaalt per maand 5,99 voor het HDTV pakket, 2,16 voor het UPC Digital TV Pack, en 16,05 voor standaard radio/TV pakket. Totaal 24,20 per maand. Wie al een abonnement heeft op Film1 kan ook Film1 HD zonder extra kosten bekijken. Voor abonnees op Sport 1 komt Sport1 HD later dit jaar beschikbaar.

Activeringskosten voor het HDTV pakket bedragen eenmalig 29,99. Meer informatie op ervaarhdtv.nl