digitale kabeltelevisie

« Bespreking Humax iHDR-5050C Pakketwijzigingen Caiw per 31 maart »Ziggo verwacht in april lancering interactieve TV

23 maart 2009

ziggo logoZiggo zal naar verwachting ‘in april’ haar interactieve televisie-aanbod breed lanceren. Dit verklaarde corporate communicatiedirecteur John Burger tegenover DutchMedia. Het interactieve aanbod is sinds juni vorig jaar al beschikbaar in een deel van het Westelijk deel van het Ziggo-net; de ‘harde’ lancering voor het hele gebied is meerdere keren uitgesteld om vooral technische redenen.

Ondertussen zijn op de Ziggo-site ook prijzen van de diverse interactieve diensten verschenen;

  • Net gemist; €4,95 per maand; Het terugzien van programma’s van de Nederlandse publieke- en commerciële omroepen tot maximaal 10 dagen na uitzending.
  • Ooit gemist; Het gratis aanvragen van bepaalde uitzendingen die door een aantal digitale televisiezenders wordt aangeboden.
  • TV-theek; €9,95 per maand; keuze uit films en series die op elk gewenst moment te bekijken zijn met één druk op de afstandsbediening. Het zijn oudere films en series die eerder op tv zijn uitgezonden.
  • On Demand; per film van €1,95 tot €6,95; Het via de afstandsbediening bestellen van de nieuwste films. De film is 24 uur lang te zien.

Bron: Dutchmedia