digitale kabeltelevisie

« Zenderwijzigingen Ziggo Sport 1 Voetbal in HDTV bij Ziggo »Uitbreiding UPC zenderpakket

04 september 2012

upc logoUPC heeft vandaag haar digitale televisie- en radioaanbod uitgebreid. De HD-zenders Eurosport2 HD, ARD HD en ZDF HD zijn toegevoegd. In augustus werden al UPC Eredivisie Live 2 HD en Sport1 Voetbal HD toegevoegd. Ook werd de erotische zender Dorcel XXX HD aan het erotische zenderpakket Xotix Premium toegevoegd. Film1 werd uitgebreid met Film1 Series HD.

Crime & Investigation (C&I) en WDR zijn toegevoegd aan het basispakket. WDR komt uit Royaal (het meest uitgebreide digitale zenderpakket van UPC) en komt nu dus voor alle digitale televisieklanten van UPC beschikbaar.

Aan het Royaal-pakket zijn de volgende zenders toegevoegd: de Duits publieke zender NDR, de Duitse commerciƫle zender RTL Television, de christelijke zender Family7 en de muziekzenders DJAZZ.tv en192TV.

Ook is het digitale radiozenderaanbod uitgebreid met zeven zenders, te weten WDR 1, 2, 3 en 4 en NDR 1, 2 en 3.

Daarnaast zijn ook diverse andere zenders op een nieuwe positie geplaatst. De buitenlandse publieke zenders hebben nu allemaal een kanaalnummer onder de 100 gekregen. Ook diverse andere zenders hebben een nieuw nummer gekregen.

Het zenderoverzicht van UPC is bijgewerkt.

Bron: persbericht UPC