digitale kabeltelevisie

« Alleen voor Nerds: DVB Inspector 0.0.6 Uitbreiding UPC zenderpakket »Zenderwijzigingen Ziggo

03 september 2012

ziggo logoZiggo heeft vandaag een aantal wijzigingen doorgevoerd in het zenderaanbod. Nieuw is de zender RTL Telekids op kanaal 312, beschikbaar in het TV Plus en TV Extra pakket. Toegevoegd zijn de HD-versies van Één en Canvas, Op een HD-decoder komen deze automatisch in de plaats van de SD-versies, dus op kanaal 25 en 26.


Deze still is voorlopig niet meer te zien

Terug van weggeweest zijn CBBC en Cbeebies die overdag op de kanalen van BBC3 (603) en BBC4 (604) worden doorgegeven. Deze zenders zitten in in het TV Plus en TV Extra pakket. Tot 1 juli 2008 werden deze zenders ook al doorgegeven, daarna was overdag op deze zenders bovenstaand plaatje te zien.

De Publieke Omroep heeft besloten per 1 september te stoppen met de zenders "Sterren 24" en "Spirit 24". Deze zenders zijn daarom bij Ziggo niet meer beschikbaar.

sterren 24 verdwijnt

Het Zenderoverzicht van Ziggo-Oost is bijgewerkt.