digitale kabeltelevisie

« Casema kiest Open TV Nieuwe kanalen MTV Networks bij Caiw »X-MO TV bij Caiway

31 juli 2007

xmoOp 31 juli lanceert CAIW als eerste in Nederland X-MO, het tv-programma gericht op gay-mannen. X-MO TV brengt uitsluitend erotische films van bekende en gerenommeerde Europese en Amerikaanse labels zoals Mansize, Maximus en Private Man. X-MO is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bekijken via digitale televisie van CAIWAY RTV.

Bij een abonnement op het programma X-MO ontvangt de kijker gratis het gay-lifestyle magazine WINQ. X-MO wordt op 4 augustus groots gelanceerd tijdens de Gay-Pride in Amsterdam en vaart mee tijdens de Canal Parade. Meer informatie is te vinden op www.xmo.nl

Vanaf 31 juli is het kanaal beschikbaar als Select pakket bij CAIWAY RTV. X-MO wordt aangeboden als een apart abonnement. Ter introductie kijken abonnees van X-MO tot 1 december 2007 het programma voor € 4,95 per maand. Na 1 december kost het kanaal € 9,95 per maand.

Eerder kondigde Marc Putman ook de zender Outtv (met talk- en datingshows, tv-series, films en lifestyle-onderwerpen) aan. Deze zender is gepland rond oktober. Beide zenders zullen in één abonnement komen.

Aanvulling 5/08/2007:

X-MO is ook al te ontvangen via Interactieve TV (voorheen Mine tv) van KPN. Er zijn ook overeenkomsten gesloten met de andere kabelbedrijven. In principe zal UPC het kanaal vanaf 1
oktober gaan distribueren.

Bron: o.a. persbericht Caiw