digitale kabeltelevisie

EPG


Now/Next

informatiebalk
De informatiebalk die verschijnt na het zappen, of het drukken op 'info'. De tijdsduur dat deze balk verschijnt is instelbaar van 1 tot 9 seconden. Van links naar rechts, van boven naar beneden:Indicatie HD/SD, Zendernummer, zendernaam, huidige datum +tijd, balk die aangeeft hoe lang huidige programma al bezig is, begintijd, eindtijd, naam huidige programma, en aantal iconen voor breedbeeld (16:9), resolutie uitzending, teletext, ondertitels, Dolby Digitaal, leeftijdsindicatie programma.

Om informatie van het volgende programma te zien moet op de cursortoets naar rechts gedrukt worden.

uitgebreidere informatie over het huidige programma
Na een 2e druk op de info knop komt uitgebreidere informatie over het huidige programma tevoorschijn.

EPG

EPG
De EPG laat de zenders zien in de volgorde zoals ingesteld in de de favorietenlijst. Er wordt altijd een overzicht gegeven van 2 uur, er is geen mogelijkheid een ander tijdsbereik te kiezen. Daardoor is de EPG niet erg overzichtelijk.

Timers

timers overzicht
De decoder kent verschillende soorten timers. De icoontjes zijn niet al te duidelijk. Kort komen de opties neer op; eenmalig, werkdagen, weekenddagen, wekelijks en dagelijks. Deze timers kunnen alleen maar gebruikt worden als herinnering dat een bepaald programma begint. Het is niet mogelijk om de decoder aan te schakelen met een timer.

timer herinnering
Als er niet op bevestigen wordt gedrukt schakelt de decoder toch over naar de geprogrammeerde zender.