digitale kabeltelevisie

EPG

nu en straks

De informatie die in beeld komt als van kanaal gewisseld wordt, of één keer op de 'info' knop gedrukt wordt. Deze informatie blijft 3 tot 10 seconden staan (instelbaar). Helemaal rechtsboven de huidige tijd. In de banner van links naar rechts, van boven naar beneden; naam zender, kanaalnummer, begin en eind tijd huidige programma en leeftijdsgrens, naam favorietenlijst (door nokia map genoemd), begin en eind tijd volgende programma en leeftijdsgrens.

Wat ontbreekt in deze informatie; beschikbaarheid ondertiteling en meerdere geluidssporen


Als er een 2e keer op 'info' gedrukt wordt komt uitgebreidere informatie over het huidige programma in beeld. Deze informatie blijft in beeld staan.

EPG

Dit is de EPG, met linksboven het huidige beeld. Daaronder de naam van de huidige favorietenlijst. Met de cursor kan een andere lijst gekozen worden. Daaronder de gekozen zender. Als hier een andere zender gekozen wordt verandert ook de zender in het huige beeld (Het is dus niet mogelijk om de programma info van een zender te raadplegen terwijl doorgekeken wordt op een ander kanaal) Daaronder de dag waarvan programmering gekozen wordt. (De dag kan tot een week vooruit gekozen worden, helaas wordt er maar 2 dagen programma-info doorgegeven.) Dan kan er gefilterd worden op category van programma. Het resultaat staat links-onder. Aan de rechterkant details van het geselecteerde programma.