digitale kabeltelevisie

EPG

nu/straks balkDe info balk die verschijnt als een andere zender opgezet wordt, of als op de 'i' toets gedrukt wordt.


nu/straks balk groot


De gele balk geeft aan hoe ver het huidige programma al gevorderd is. De 'i' geeft aan dat er detail informatie beschikbaar is. Daaronder de titel van het huidige programma. Door op de cursortoets rechts te drukken verschijnen de gegevens van het volgende programma. Het hartje geeft aan dat deze zender in een favorietenlijststaat. Het €-teken geeft aan dat deze zender gecodeerd is. Het mondje met de 2 er in betekent dat er bij deze zender 2 geluidskanalen zitten, daarnaast staat het symbool voor teletext. Onderaan het symbool voor dolby geluid.

EPG

mini epgDe EPG heeft twee verschijningsvorment, de mini en de gewone. Dit is de 'mini'-EPG. Met de blauwe toets kan geschakeld worden tussen deze versie, en de 'gewone'. De keuze blijft bewaard, de volgende keer dat de EPG opgeroepen wordt verschijnt weer de laatst gekozen versie.


lange teksten in de epg scrollen

Lange titels laat de P850R helemaal zien door deze te scrollen (divx avi, 722 kB). Ook programma-omschrijvingen die te lang zijn voor de beschikbare ruimte worden automatisch gescrolled. Dat geeft een dynamisch/onrustig (afhankelijk van persoonlijke voorkeur) beeld, en dit kan niet aangepast worden. Het is niet mogelijk om scrollen van de programma-omschrijving stil te zetten en handmatig er doorheen te bladeren.