digitale kabeltelevisie

Afstandsbediening

Afstandsbediening Humax IRHD-5000cDe afstandsbediening lijkt erg op die van de Humax IR-FOX, maar dan in het zwart. Niet alle knoppen hebben dezelfde functie. De afstandsbedieningen zijn dan ook niet volledig uitwisselbaar. Deze afstandsbediening werkt op 2 AAA (die heel dunne) batterijen.

De TV/Radio knop schakelt tussen TV en Radio mode. De source toets kan gebruikt worden om signaal van een videorecorder door te geven.

De cijfertoetsen spreken voor zich.

De OPT+ knop is voor opties zoals zender toevoegen aan favorietenlijst.

De Guide knop roept de EPG op, of in teletext-mode houdt de huidige pagina vast.

De EXIT toets wordt gebruikt om een menu of EPG te verlaten.

De BACK toets springt terug naar de vorige zender.

Met de cursor toetsen up/down kan een ander kanaal gekozen worden. Met links/rechts kan het volume geregeld worden. Ok is voor bevestigen keuze, en oproepen zenderlijst tijdens normaal kijken.

De gekleurde knoppen worden gebruikt om te kiezen tussen de verschillende zenderlijsten. Daarnaast worden ze gebruikt bij teletext voor 'fastext'.

De P-, P+ en VOL knoppen spreken voor zich, net als Menu en mute.

I laat de info balk zien.

Dan knoppen voor teletext, inschakelen en keuze ondertiteling, en keuze geluidskanaal. Op de onderste rij de knop 'WIDE' voor aanpassingen van het beeldformaat, 'V-FORMAT' voor veranderen van de resolutie van het uitgangs-signaal, en 'SLEEP' stelt de slaaptimer in.