digitale kabeltelevisie

Aansluitingen

RF-IN, RF-OUT, SCART, Audio tulp, Digitale Audio optisch
De Panasonic is voorzien van één SCART aansluiting. Hierop is het zowel RGB als composiet video beschikbaar (instelbaar in het menu). Let er op dat de bijgeleverde SCART-kabel goed aangesloten wordt; de grijze aansluiting moet in de decoder, de zwarte in de TV.
SCART kabel aansluiten in goede richting Er staan ook pijltjes op de kabel om de richting aan te geven. (Deze kabel is dus niet volledig bedraad, de eerst keer dat ik dat bij een SCART-kabel tegen kom.)

Ook een paar cinch (tulp) aansluitingen voor analoge audio, en een TOS-link aansltuing voor digitaal (optisch) audio zijn aanwezig.


SCART en cinch aansluitingen dicht bij elkaarDe SCART en cinch aansluitingen zitten wel heel dicht bij elkaar, als de bijgeleverde SCART kabel gebruikt wordt is het even passen om de tulpstekkers er in te krijgen.

De volume regeling en mute via de afstandsbediening werkt op zowel de SCART, Cinch en TOS-Link uitgang. Alleen als er naar een Dolby Digitaal uitzending gekeken wordt heeft de volumeregeling géén effect op het digitale uitgangssignaal.

Verder natuurlijk een RF IN en een RF OUT, om het antenne signaal door te voeren.

De voorkant

smart-card Achter een klepje links voor zit de gleuf voor de TV Home smart-card.