digitale kabeltelevisie

Afstandsbediening

Afstandsbediening Panasonic TU-DC40RD Mute Ondertiteling aan/uit Channel Volume Functie toetsen TV/Radio Geluidskanalen Menu Nu/straks EPG Vorige zender Lijst alle zenders Afstandsbediening Panasonic TU-DC40RD Deze afstandsbediening werkt op 2 AAA (die heel dunne) batterijen.

De gekleurde knoppen bovenaan zijn functietoetsen vanuit de verschillende menu's. Ze zijn niet om teletext te bedienen. Teletext moet je via de TV kijken, deze decoder genereert geen teletext in beeld.

TV/Radio schakelt tussen TV en Radio mode.

De Audio knop toont de beschikbare geluidskanalen bij een zender.

Met de vol. knoppen is het geluidsvolume per kanaal aan te passen. Dit werkt alleen voor de zender waar naar gekeken wordt. Als er dan verder gezapt wordt naar andere zender kan het geluid opeens veel harder staan.

De CH + en - knoppen zijn om van zender te veranderen. Als deze knoppen gebruikt worden worden zenders die niet in het profiel staan overgeslagen.

Met STTL kan ondertiteling aan/uit gezet worden.

De muteknop spreekt voor zich.

Het pijltje terug kan gebruikt worden om naar de vorige zender terug te springen. Binnen menu's gaat deze terug naar het vorige menu.

De List knop laat lijst van alle (wel of niet in profiel) zenders zien.

De Guide knop laat het EPG scherm zien.

De cursor toetsen werken vooral binnen EPG en menu's. De omhoog en omlaag toetsen kunnen ook gebruikt worden om andere zender te kiezen, dan wordt geen rekening gehouden met welke zenders in het profiel staan.

De exit toets kan gebruikt worden om direct een menu te verlaten.

De 'i' toets laat de nu/straks balk zien.