digitale kabeltelevisie

Instellingen - Humax iHDR-5200C

Hieronder worden een aantal aspecten van de Humax 5200 behandeld die verder nog niet aan de orde zijn gekomen.

energie beheer
Bij overige instellingen kan er gekozen worden of de decoder in stand-by mode energiezuinig moet zijn. Het zichtbare verschil is dat in de energiezuinige mode het display aan de voorkant niet de tijd weergeeft. Een verbetering t.o.v. de 5050 is dat de 5200 altijd het antennesignaal doorgeeft op de uitgang, zelfs als de decoder spanningsloos is. Dus wie een analoge TV (of 2e decoder) doorgelust heeft kan deze ook gebruiken als de 5200 uit staat.

Harde schijf beheer

menu schijf beheer
Standaard is een deel van de schijf gereserveerd voor MP3's en foto's. Het NIET mogelijk de schijf anders in te delen. Daardoor is het niet mogelijk de volledige 500 GB voor video opnames te gebruiken.

Signaal ontvangst

signaalsterkte
Het scherm voor signaal status. De status van de tweede tuner is alleen actief als beide tuners in gebruik zijn, dus er minstens een opname loopt terwijl er naar een andere transport-stream gekeken wordt.

Stand-by

slaap timer
De sleep timer kan in principe gebruikt worden om nog even TV te kijken voor het slapen gaan. Er kan gekozen worden uit 10, 20 30 minuten, 1, 1.5 en 2 uur. De decoder gaat na de ingestelde tijd op stand-by. Er verschijnt geen waarschuwing als de ingestelde tijd is afgelopen.

uitschakel timer
Er kan ook een dagelijkse uit timer ingesteld worden.

uitschakel bevestiging
Een minuut voor de dagelijkse timer het toestel zou uitschakelen verschijnt er nog wel een reminder, en kan je alsnog kiezen de decoder aan te laten.