digitale kabeltelevisie

Afstandsbediening

Afstandsbediening SMT-C7140 Deze afstandsbediening werkt op 2 AAA (die heel dunne) batterijen.

Op de bovenste rij aan/uit TV, resolutie aanpassen, aan/uit decoder.

De afstandsbediening is ook te gebruiken als afstandsbediening voor de TV (afhankelijk van het type TV) Daarmee kan het volume en de kanalen van de TV geregeld worden, na ingeven van een code voor het merk TV op de afstandsbediening. Met de tweede rij knoppen kan geswitched worden tussen TV-mode en Decoder-mode. De middelste knop op deze rij schakelt tussen TV en radio.

Dan volgt er een aantal knoppen voor het afspelen van opnamens/time-shift. De >||< knop heeft, in tegenstelling tot wat in de gebruiksaanwijzing staat, geen functie. Het is mogelijk om opnames versneld (2x, 4x, 8x, 16x, 32x, 64 x en 128x) voor en achteruit te spoelen. Ook vertraagd (1/2, 1/4, 1/8, 1/25) is mogelijk.

De cursor toetsen zijn om te navigeren in menu's. Tijdens gewoon kijken kunnen deze knoppen gebruikt worden om door de nu/straks balk van de EPG te navigeren.

De gekleurde toetsen werken bij gebruik van teletext, maar ook voor het kiezen van picture size (rood), ondertiteling(groen), teletext (geel) en audio (blauw).