digitale kabeltelevisie

Geluid

volumeregeling
De volume indicator. De volumeregeling op de decoder regelt ook het geluid dat via HDMI naar de televisie gaat, en de SP/DIFF uitgang.

mute indicator
De "mute" indicator.

Taalkeuze

keuze geluid
Keuze uit verschillende audio-sporen met het audio menu (blauwe knop).

keuze dolby geluid
Keuze voor gewoon of Dolby geluid met het audio menu.

geluid vertraging
Met audio vertraging kan het geluid extra vertraagd worden. Dit is soms nodig bij flat-screens, waarbij het scherm meer tijd nodig heeft om het beeld te laten zien. Via het instellingen menu is de geluidsvertraging is stapjes van 10 milliseconden instelbaar tussen 0 en 250 mSec.

dolby digitaal aan
De optie Dolby uit lijkt niet veel nut te hebben, het is dan nog steeds mogelijk een dolby geluidskanaal te kiezen, en het verschijnt ook als Dolby op de digitale uitgang.

volume regeling uit
Deze menu optie zegt aan te geven dat daarmee de digitale uitgang (HDMI en SP/DIF) regelbaar is. Dat lijkt niet te kloppen. Gewoon PCM geluid op de digitale uitgang wordt altijd aangepast met de volume regeling, alleen als deze optie op aan staat wordt Dolby geluid gedownmixed naar stereo, en is dan ook regelbaar in volume. Deze optie zou dus beter "Dolby Downmix" kunnen heten.

Radio

radio scherm
Het scherm dat getoond wordt bij gebruik van radiokanalen. Na de ingesteld tijd wordt de screensaver geactiveerd.

screensaver


De radiokanalen kunnen niet aan de favorietenlijsten van TV worden toegevoegd, voor radio moeten aparte favorietenlijstjes gebruikt worden.