digitale kabeltelevisie

Afstandsbediening

afstandsbediening Cisco 845DVBDe afstandsbediening is erg dun, en daarom worden er twee CR 2025-type knoopcelbatterijen gebruikt. Deze zijn waarschijnlijk iets minder makkelijk verkrijgbaar als de meer gebruikelijke AA of AAA batterijen.

De afstandsbediening kan ook gebruikt worden voor het bedienen van de TV.

Met de mode knop kan geschakeld worden tussen bedienen van de Cisco en de TV.

AV schakelt de SCART/HDMI ingang van de TV.

Met de cursor "ring" kan door menu's genavigeerd worden. Tijdens normaal kijken is de functionaliteit net wat anders dan je zou verwachten; op/neer laat de zenderlijst zien, maar zapt niet meteen naar andere zender. Links/rechts laat de miniguide zien van de volgende zender. Bij de meeste ABs zou dit het volume aanpassen.

De zes knoppen rond de ring worden gebruikt voor "live TV", teletext, terug, EPG, Info (miniguide) en menu.

De gekleurde toetsen werken bij gebruik van teletext, maar ook voor het kiezen van audiospoor (rood), ondertiteling(blauw), favorietenlijst (geel) en opties binnen een menu.

Zender en volume toetsen spreken voor zich. Met het noten-symbool wordt de radio modus ingeschakeld. Het luidprekertje is voor de mute.

Onderaan toetsen om de PVR en VOD te bedienen. De rode R met een cirkel eromheen is de opname knop. Met de knop linksonder kan 7 seconden terug worden gesprongen, de knop met folders rechtsonder opent het scherm met opnames, of gaat naar de geplande opnames.

afstandsbediening Cisco 8455DVB